he he, piszecie, z xenkami może być problem ... No to pewnie i u mnie będzie coś nie tak (w kontekście tego układu opóźniającego, o którym wspominał Marian 2). Ja mam założone xenonki w miejsce przeciwmgielnych. Załączam je jednak w normalny sposób, czyli "w prawo do oporu na hebelku". Poprzedni właściciel robił tę podmiankę, ale z tego co widzę na przełączniku, to pozamieniał też kabelki mijania <=>p/mgielne i jest normalnie. Tylko na displejku nie zamienio podłączeń, i jak jadę na xenonach, to szafa pokazuje, że p/mgielne :-) A H4 oczywiście zostały (no bo długie), ale załącza się je "jeden w prawo i jeden do siebie".
Tak więc za xenonki odpowiadają teraz pewnie 58L/R. I tu nie ma problemu. Ale co z tym układem opóźniającym ????? Czy to problem, że zapalą się w tym samym czasie, co zwykłe h4 (gdyby były)?
Tak więc za xenonki odpowiadają teraz pewnie 58L/R. I tu nie ma problemu. Ale co z tym układem opóźniającym ????? Czy to problem, że zapalą się w tym samym czasie, co zwykłe h4 (gdyby były)?
Komentarz